Bezpečnostní kufry a zavazadla PLCHOT s.r.o.

Naše výrobky - Vaše jistota.

Ochrana osobních údajů

Při nakládání s daty se řídíme zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Společnost PLCHOT s.r.o.., provozovatel internetového obchodu www.bezpecnostni-kufry.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb., a v souladu s Obchodními podmínkami společnosti PLCHOT s.r.o..

Jaké údaje shromažďujeme?

Pro realizaci obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno (případně jméno firmy, IČ a kontaktní osobu), podpis, adresu (fakturační a případně dodací), telefonní a mailový kontakt. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.  

K čemu údaje slouží?

Pro realizaci obchodní transakce a dodání zboží na Vámi určené místo s Vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíněné údaje a tyto získáme při Vaší registraci, a to buď trvalé, nebo dočasné. Jelikož jsou tyto Vaše osobní údaje získávány za účelem realizace obchodní transakce, není nutný Váš výslovný souhlas.

Jak můžete tato data ovlivnit?

Po zaregistrování do e-shopu www.bezpecnostni-kufry.cz můžete tyto údaje editovat či mazat. (Z účetních důvodů nelze editovat fakturační údaje.) V případě, že chcete Vaši registraci zcela zrušit, stačí odeslat e-mail na plchot@plchot.cz .

Cookies a použití nástrojů pro analýzu

Internetové stránky používají na více místech takzvané cookies. Ty slouží k tomu, aby byla naše nabídka uživatelsky přívětivá, účinnější a bezpečnější. Cookies jsou malé textové soubory, které se archivují ve Vašem počítači a které ukládá Váš prohlížecí program. Cookies nezpůsobují na Vašem počítači žádnou škodu a neobsahují viry.

Odpovídajícím nastavením Vašeho prohlížeče nebo aplikace popř. použitého prostředí operačního systému (iOS, Android) můžete zprostředkování takovýchto informací zabránit, to však podle okolností povede k problémům prohlížení, ovládání a funkcionality nabízeného obsahu nebo služeb.

nakupte dnes a získejte dárek

Anketa

Obáváte se loupežného přepadení?

Přihlášení

Tato stránka používá cookies. Vice info